На сесії міської ради

19 травня 2023

В залі засідань Носівської міської ради відбулося пленарне засідання 35 сесії 8 скликання.
 
Депутати розглянули всі питання порядку денного, затвердили звіт про виконання бюджету Носівської міської територіальної громади за I квартал 2023 року та звіти керівників комунальних підприємств міської ради за минулий рік. Також внесли зміни до Програми фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Носівська міська лікарня ім. Ф.Я. Примака» Носівської міської ради на 2022-2024 роки та до Програми фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Носівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Носівської міської ради на 2023 рік і до Програми «місцевих стимулів» для медичних працівників закладів охорони здоров’я – комунальних некомерційних підприємств Носівської міської ради на 2021 -2023 роки.
Внесли зміни до рішення сесії міської ради восьмого скликання від 23 грудня 2022 року «Про бюджет Носівської міської територіальної громади на 2023 рік».
Про утворення пересувного віддаленого робочого місця адміністратора відділу з питань організації надання адміністративних послуг Центру надання адміністративних послуг Носівської міської ради
Було прийняте рішення про затвердження положення та регламент Центру надання адміністративних послуг Носівської міської ради та про затвердження Плану формування ефективної мережі закладів загальної середньої освіти Носівської міської ради на 2022-2027 роки.
Депутати підтримали реорганізацію відділу соціального захисту населення, зокрема, рішення про створення Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Носівської міської ради та внесення змін про відділ соцзахисту.
Про безоплатне прийняття у комунальну власність Носівської територіальної громади гуманітарної допомоги від ЮНІСЕФ та від фонду Фінської церковної допомоги.
Депутати розглянути також ряд земельних питань.
Пресслужба Носівської міської ради
Переглядів:1579