Носівщина в жалобі

23 травня 2023

Знову гірка звістка сколихнула нашу громаду:надійшло сповіщення про загибель нашого земляка – Героя, жителя с. Володькова Дівиця Юрія Валерійовича Приходька.
Солдат Юрій Приходько (25.04.1986 – 20.05.2023) народився та зростав в с.Володькова Дівиця. Після закінчення місцевої школи, став учнем залізничного училища. Працював на різних роботах, жив у рідному селі.
До початку повномасштабного вторгнення був охоронцем в столичному метро.
Рідні відзначають його надзвичайно веселою, позитивною людиною, безвідмовно добрим, хорошим сином, братом, найкращим батьком для донечки та синочка.
Знаходив час для занять бджолярством та виноградництвом.
Юрій був оптимістом по життю і заряджав цією енергією своїх рідних, друзів, побратимів. У свої 37 років мав багато планів і пов’язував їх реалізацію однозначно з Перемогою. Бо в перший день повномасштабної війни він, не маючи досвіду навіть строкової служби, вже приїхав до військкомату, готовий захищати свою родину і дітей, свою рідну землю.
За час служби в Збройних Силах України завжди був відповідальним, виконував всі завдання командування чітко і зважено. Був справжнім воїном, захисником, Героєм!
Служив гранатометником механізованого відділення механізованого батальйону.
На жаль, під час виконання бойового завдання, залишаючись вірним присязі, даній українському народу, загинув в районі населеного пункту Красногорівка, на Донеччині.
Носівська міська рада, виконавчий комітет, депутатський корпус, Володьководівицький старостат щиро співчувають та розділяють страшну непоправну втрату з батьками загиблого Раїсою Дмитрівною та Валерієм Івановичем, сестрою Мариною Валеріївною, дітками Аліною та Ярославом, всіма рідними та близькими.
Поховання та прощання з Героєм відбудеться завтра, 24 травня.
Колона шани вирушатиме від міської лікарні орієнтовно о 9.40 і рухатиметься через вулиці Шевченка, Мархаївку, Вокзальну, Свято-Преображенську до Свято - Преображенського храму, де відбудеться заупокійна літія за загиблим Героєм.
Початок орієнтовно о 10.00.
Орієнтовно об 11.00 колона шани вирушить від храму через вулиці Вокзальна, Центральна, Ніжинський шлях, села Ставок, Дослідне у рідне село Юрія - Володькову Дівицю, де й буде поховано Героя на миколаївському кладовищі по вул. Освіти.
Давайте гідно зустрінемо та проведемо Героя-земляка, який віддав за кожного з нас і Україну найцінніше - своє молоде життя!
Вічна та світла пам’ять!
Герої не вмирають!
Пресслужба Носівської міської ради
Переглядів:1457