04 липня 2023

До уваги членів виконавчого комітету міської ради!

   11 липня 2023 року о 10 годині 00 хвилин за адресою  вул. Центральна, 20, м. Носівка відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Носівської міської ради.

На порядок денний внесені наступні питання:

      1.  Про внесення змін до складу Опікунської ради при виконавчому комітеті  Носівської міської ради.

      2. Про продовження терміну перебування дитини, позбавленої батьківського піклування, в КНП «Прилуцький обласний будинок дитини «Надія».

      3. Про продовження терміну перебування дитини, позбавленої батьківського піклування, в КНП «Прилуцький обласний будинок дитини «Надія».

      4. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Носівської міської ради від 21.12.2020 №357.

      5.  Про внесення змін до Програми підтримки Збройних Сил України у 2023 році.

      6. Про Програму забезпечення безпеки та стійкості критичної інфраструктури Носівської територіальної громади на 2023-2024 роки.

      7. Про погодження  Програми  забезпечення пожежної безпеки на території  Носівської міської ради на 2024-2026 роки.

      8. Про надання згоди КНП «Носівська міська лікарня імені       Ф.Я.Примака» Носівської міської ради на розірвання договору оренди індивідуально визначеного майна.

      9. Про внесення змін до Програми розвитку та фінансової підтримки Комунального підприємства «Носівські теплові мережі» Носівської міської ради  на 2023 рік.

      10. Про затвердження рішення конкурсного комітету з визначення робочого органу.

      11. Про приватизацію об’єкта комунальної власності Носівської територіальної громади (нежитлова будівля по вул.Центральна, 21, м.Носівка).

      12. Про введення в дію рішення  конкурсної  комісії на визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території населених пунктів Носівської міської ради.

      13. Інші.

 

Відділ організаційної роботи,

діловодства та контролю

Переглядів:248