24 грудня 2015

До уваги жителів міста!

Повідомдення про оприлюднення проектів рішень четвертої сесії Носівської міської ради сьомого скликання "Про Прогрому економічного і соціального розвитку міста Носівка на 2016 рік", "Про міський бюджет на 2016 рік" та "Про затвердження Програми благоустрою міста Носівка на 2016-2017 роки"

УКРАЇНА
НОСІВСЬКА МІСЬКА РАДА
НОСІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПРОЕКТ

Р І Ш Е Н Н Я

25 грудня 2015 року м.Носівка

Про Програму економічного та соціального
розвитку міста Носівка на 2016 рік


Згідно ст.ст. 26, 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення комплексного соціально-економічного розвитку міста, підвищення життєвого рівня населення та, розглянувши поданий виконавчим комітетом міської ради проект програми економічного і соціального розвитку міста на 2016 рік, сесія міської ради вирішила:

1. Затвердити Програму економічного і соціального розвитку міста на 2016 рік (додається).
2. Основні загальноекономічні показники програми економічного і соціального розвитку міста на 2016 рік покласти в основу формування бюджету міста.
3. Виконавчому комітету Носівської міської ради (Міщенко Л.В.) забезпечити організацію виконання Програми:
3.1. Довести до підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності і підпорядкування основні завдання програми.
3.2. Щоквартально аналізувати хід виконання основних показників програми та при необхідності вносити пропозиції щодо їх коригування.
3.3. Забезпечити оприлюднення даного рішення на сайті міської ради протягом п’яти робочих днів з дня його прийняття.
4. Координацію виконання даного рішення покласти на заступника міського голови Малинко Н.В.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку міста, бюджету, фінансів та підприємництва.

Міський голова І.І. Пугач

Додаток до рішення "Програма економічного та соціального розвитку міста на 2016 рік"

УКРАЇНА
НОСІВСЬКА МІСЬКА РАДА
НОСІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

ПРОЕКТ

Р І Ш Е Н Н Я

25 грудня 2015 року м.Носівка

Про затвердження Програми благоустрою
міста Носівка на 2016 – 2017 роки


Відповідно ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів» та Наказу Державного комітету України з питань житлово – комунального господарства від 23.09.2003 № 154 «Про затвердження Порядку проведення ремонту та утримання об’єктів благоустрою населених пунктів», з метою упорядкування , покращення санітарного та екологічного стану міста , Носівська міська рада вирішила:

1. Затвердити Програму благоустрою міста Носівка на 2016 – 2017 роки згідно з додатком.
2. При формуванні міського бюджету передбачити кошти на реалізацію програми, виходячи з її завдань та реальних можливостей бюджету (Малинко Н.В.).
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на на постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку міста, бюджету, фінансів та підприємництва.

Міський голова І.І. Пугач

Програма благоустрою 2016

Додаток 1 до Програми благоустрою на 2016 рік

УКРАЇНА
НОСІВСЬКА МІСЬКА РАДА
НОСІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

ПРОЕКТ

Р І Ш Е Н Н Я

25 грудня 2015 року м.Носівка

Про міський бюджет на 2016 рік


Відповідно до статті 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, до Бюджетного кодексу України міська рада вирішила:

1. Визначити на 2016 рік:
- доходи міського бюджету у сумі 8457994 грн, в тому числі доходи загального фонду міського бюджету 8000494 грн, доходи спеціального фонду міського бюджету 457500 грн. згідно з додатком №1 цього рішення;
- видатки міського бюджету у сумі 8457994 грн, в тому числі видатки загального фонду міського бюджету 8000494 грн, видатки спеціального фонду міського бюджету 457500 грн, згідно з додатком №3 цього рішення;
- повернення кредитів до міського бюджету у сумі 50 000 грн, у тому числі повернення кредитів до спеціального фонду міського бюджету  50 000 грн згідно з додатком № 4 цього рішення;
- надання кредитів з бюджету у сумі 50 000 грн, у тому числі надання кредитів із загального фонду міського бюджету  50 000 грн згідно з додатком №4 цього рішення.

2. Визначити оборотний касовий залишок бюджетних коштів міського бюджету у сумі 1000 гривень.

3. Затвердити на 2016 рік міжбюджетні трансферти згідно з додатком №5 до цього рішення.

4. Затвердити перелік захищених статей видатків загального фонду міського бюджету на 2016 рік за їх економічною структурою:
- оплата праці працівників бюджетних установ;
- нарахування на заробітну плату;
- придбання медикаментів та перев’язувальних матеріалів;
- забезпечення продуктами харчування;
- оплата комунальних послуг та енергоносіїв;
- поточні трансферти населенню;
- поточні трансферти місцевим бюджетам;

5. Затвердити в складі видатків бюджету кошти на реалізацію місцевих (регіональних) програм у сумі 2438000 грн. згідно з додатком №7 до цього рішення.

6. Відповідно до статей 43 та 73 Бюджетного кодексу України надати право міській раді отримувати у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України позики на покриття тимчасових касових розривів міського бюджету, пов’язаних із забезпеченням захищених видатків загального фонду, в межах поточного бюджетного періоду за рахунок коштів єдиного казначейського рахунку на договірних умовах без нарахування відсотків за користування цими коштами з обов'язковим їх поверненням до кінця поточного бюджетного періоду.

7. Відповідно до статті 73 Бюджетного кодексу України надати право міській раді отримувати позики на покриття тимчасових касових розривів, що виникають за загальним фондом та бюджетом розвитку міського бюджету, у фінансових установах на строк до трьох місяців у межах поточного бюджетного періоду.

8. Розпорядникам коштів міського бюджету забезпечити в першочерговому порядку потребу в коштах на оплату праці працівників бюджетних установ відповідно до встановлених законодавством України умов оплати праці та розміру мінімальної заробітної плати; на проведення розрахунків за електричну та теплову енергію, водопостачання, водовідведення, природний газ та послуги зв’язку, які споживаються бюджетними установами. Міській раді затвердити ліміти споживання енергоносіїв у натуральних показниках для кожної бюджетної установи виходячи з обсягів відповідних бюджетних асигнувань.

9. Установити, що у загальному фонді міського бюджету на 2016 рік:
до доходів належать надходження, визначені статтею 69 Бюджетного кодексу України;
джерелами формування у частині кредитування є надходження, визначені статтею 69 Бюджетного кодексу України.

10. Установити, що джерелами формування спеціального фонду міського бюджету на 2016 рік у частині доходів є надходження, визначені статтею 691 Бюджетного кодексу України.

11. Установити, що джерелами формування спеціального фонду міського бюджету на 2016 рік у частині кредитування є надходження, визначені пунктом 10 частини першої статті 691 Бюджетного кодексу України.

12. В міжсесійний період у виняткових випадках дозволити за розпорядженням міського голови і з погодженням з постійною комісією міської ради з питань соціально-економічного розвитку, підприємництва, бюджету фінансів і тарифів міста виділення додаткових коштів та додаткових трансфертів місцевим бюджетам, перерозподіл бюджетних призначень, здійснювати передачу коштів між загальним та спеціальним фондами бюджету, вносити зміни до переліку та обсягів місцевих (регіональних) програм, які фінансуються за рахунок коштів міського бюджету, та здійснювати перерозподіл за об’єктами будівництва (реконструкції) з наступним внесенням змін до рішення про міський бюджет на 2016 рік.

13.Додатки № 1-7 до цього рішення є його невід’ємною частиною.

14.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, підприємництва, бюджету фінансів і тарифів міста.

Міський голова І.І. Пугач

Додаток до рішення сесії Про міський бюджет на 2016 рік

З іншими проектами рішень можна ознайомитись тут

Переглядів:227