03 березня 2016

Проведено шосту сесію Носівської міської ради сьомого скликання

3 березня 2016 року відбулась 6 сесія міської ради, яку було скликано, відповідно до розпорядження міського голови №11/01-03 від 18.02.2016 року.

На розгляд сесії було винесено наступні питання:

1. Про затвердження звіту про виконання міського бюджету за 2015 рік.
2. Про програму Фінансове забезпечення охорони незавершеного будівництва Носівської ЗОШ 1-2 ст. №5 на 2016 рік.
3. Про внесення змін до рішення четвертої сесії Носівської міської ради сьомого скликання від 25.12.2015 року «Про програму благоустрою, реконструкції та технічного переоснащення м. Носівка на 2016-2017 роки».
4. Про внесення змін до рішення четвертої сесії Носівської міської ради сьомого скликання від 25.12.2015 року «Про міський бюджет на 2016 рік».
5. Про встановлення нормативу відрахування частини прибутку підприємствами міської комунальної власності у 2016 році.
6. Про надання дозволу на створення органу самоорганізації населення – кооперативу з будівництва водопровідної мережі «Струмок-3».
7. Про внесення змін до рішення п’ятої сесії міської ради сьомого скликання від 29 січня 2016 року «Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2016 рік».
8. Про внесення змін до Порядку залучення та використання коштів замовників будівництва до пайової участі у розвитку інженерно- транспортної та соціальної інфраструктури міста.
9. Про внесення доповнень Положення про постійні комісії Носівської міської ради, затвердженого рішенням 2 сесії сьомого скликання від 01.12.2015 року.
10. Про затвердження розрахунків поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води по КП «Носівка-Комунальник».
11. Про внесення змін до рішення 4 сесії міської ради від 25 грудня 2015 року щодо затвердження складу Органу опіки та піклування з питань забезпечення захисту особистих і майнових прав та інтересів неповнолітніх дітей, що залишились без піклування батьків та повнолітніх осіб, які потребують допомоги щодо забезпечення їх прав та інтересів Носівської міської ради.
12. Про вилучення земельних ділянок із користування громадян.
13. Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою.
14. Про затвердження документацій із землеустрою та передачу у власність земельних ділянок.
15.Про внесення змін до рішень виконавчого комітету міської ради.
16. Про встановлення ставок орендної плати на земельну ділянку, яка надана в оренду на території Носівської міської ради.
17. Про розірвання договорів оренди землі.
18. Про розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в комунальну власність для обслуговування торгової площі.
19. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення. земельних ділянок під розташування об»єктів електропостачання.
20. Про встановлення ставки орендної плати на земельну ділянку, яка надана в оренду, на території міської ради ФОП Гресю Миколі Миколайовичу.
21. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок , цільове призначення яких змінюється та зміна їх цільового призначення.
22. Інші: Про Звернення депутатського корпусу, виконкому Носівської міської ради до власників ТОВ «Носівський цукровий завод» щодо можливості подальшого функціонування підприємства.

В роботі сесії взяли участь 20 депутатів з обраних 26. Провів засідання сесії міський голова Пугач І.І.

На пленарному засіданні були присутні: заступник міського голови з економічних і фінансових питань Малинко Н.В., керуюча справами (секретар) виконкому міської ради Міщенко Л.В., провідний спеціаліст відділу земельних відносин Куциба Ю.М., депутат обласної ради Баришовець С.В., депутат районної ради Ляшенко Р.О., помічник-консультант народного депутата України Кодоли О.М. Кравченко М.С., преса.

Сесія розпочала свою роботу із звучання Гімну України, вручення деяким депутатам посвідчень та обрання лічильної комісії для встановлення результатів поіменного голосування депутатів на сесії.
Головою комісії обрано Передерія О.О., членами комісії – Балога А.А., Єрьоменкову Н.В.

Обговорення питань порядку денного проходило в конструктивно-діловій атмосфері. Суперечок та дискусій у депутатів не виникало, так як напередодні сесії пройшли засідання постійних депутатських комісій, де було детально обговорено всі проекти рішень.

По запланованих питаннях порядку денного було прийнято відповідні рішення.

На сесії виступили депутат обласної ради Баришовець С.В. Звернення депутатського корпусу до власників ТОВ «Носівський цукровий завод» щодо можливості подальшого функціонування підприємства.

На завершення, міський голова щиро привітав всіх жінок з наступаючим святом 8 Березня. Побажав миру, добробуту та благополуччя в родинах.

На цьому 6 сесія Носівської міської ради 7 скликання завершила свою роботу.

Результати поіменного голосування на 6 сесії Носівської міської ради 7 скликання додаються (Скачати)

Переглядів:235