04 березня 2016

Привітання міського голови з жіночим Днем 8 Березня

Дорогі жінки!

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня! Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже все найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, - пов’язане з жінкою.

8 Березня – традиційно жіночий день, коли особливо сонячно в природі від чоловічих посмішок та весняних квітів.

Незмінна традиція для нашого чоловічого загалу – в ці березневі дні - вшанувати милих, дорогих нам жінок: мал., дружин, коханих, сестер і колег по роботі.

З давніх часів в українському суспільстві існує справжній культ жінки. Особливою повагою користується у нашого народу мати.
Про матерів складено сотні пісень. Написано безсмертні твори літератури, знято кінофільми. Для кожного з нас – це найдорожча на світі людина. Народити дитину, виховати в ній кращі людські риси і якості: доброту і людяність, чесність і працелюбство – це справжній подвиг жінки-матері, найголовніше її покликання у житті.

Природа обдарувала жінку чутливою творчою душею. Тому навіки у скарбниці української і світової культури – шедеври, створені жінками: безсмертні літературні твори Лесі Українки, пісні Марусі Чурай, художні полотна Катерини Білокур.

Українські жінки здавна славні своєю роллю, яку вони завжди відігравали у суспільстві. Невтомні трудівниці – у мирний час, соратниці по боротьбі у воєнне лихоліття.

Так було у роки боротьби з нацистськими окупантами – на фронті і в партизанських загонах. І зараз, коли на Сході країни вирішується доля незалежності – сотні безстрашних жінок серед воїнів, медсестер, волонтерів. Вся Україна схиляється перед мужністю Надії Савченко, патріотизм якої і любов до Вітчизни не зламав ворожий полон.

Честь і слава жінкам-героїням, жінкам-патріотам!

Дорогі жінки! У переддень цього світлого весняного свята і в інші дні – ви завжди поряд нами. Надійні колеги, чудові товариші по роботі. Ви не лише самі трудитесь, ви надихаєте нас, чоловіків, створювати у наших колективах атмосферу добра, людяності і творчості.

За це ми вас дуже цінуємо, поважаємо і щиро любимо.
Від усіх чоловіків Носівки, Носівщини прийміть найщиріші вітання з Жіночим днем. Зичимо, кожній з вас безмежної любові, сімейного щастя і благополуччя!

Зі святом, дорогі жінки!

З повагою,
міський голова
І.І.Пугач

Переглядів:218