18 березня 2016

Інформація Носівської міської ради про проведення конкурсу на право укладення договору оренди комунального майна

Носівська міська рада оголошує конкурс на право оренди комунального майна територіальної громади міста Носівка, дві кімнати загальною площею 25,1 кв.м. 1-й поверх службового приміщення адмінбудинку за адресою: м. Носівка, вул. Цетральна, 20.

Цільове використання об’єкта оренди – з метою розміщення офісу . Вартість зазначеного приміщення за незалежною оцінкою 52465 грн. Орендна плата, визначена відповідно до Методики розрахунку та порядку використання плати за оренду майна спільної власності територіальної громади м. Носівка, затвердженої рішенням 39 сесії 6 скликання Носівської міської ради від 15 квітня 2014 року, становить за базовий місяць розрахунку – 656 грн. і є стартовою.

1. Умови конкурсу:
1.1 Для участі в конкурсі учасник подає до міської ради такі документи ( пропозиції (крім заяви про оренду) та інші документи на участь у конкурсі надаються в запечатаному конверті з написом «На конкурс», завіреному печаткою або підписом заявника):
- заява про про участь у конкурсі;
- відомості про учасника конкурсу:
• виписку з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб підприємців;
• звіт про фінансові результати з урахуванням дебіторської та кредиторської заборгованостей за попередній рік для юридичних осіб, декларація про доходи фізичної особи (копії);
• копії установчих документів для юридичних осіб;
• свідоцтво платника податку або свідоцтво про сплату єдиного податку (копія);
• зобов’язання (пропозиції) щодо виконання умов конкурсу та забезпечення сплати орендної плати, техніко - економічне обґрунтування оренди (варіанти поліпшення орендованого майна);
• довіреність представника предендента на участь у конкурсі, а також завірені заявником копії документів, що посвідчують особу предендента.
1.2 Основним критерієм визначення переможця конкурсу є максимальний розмір орендної плати.
1.3 Переможця конкурсу визначає конкурсна комісія міської ради.
1.4 При визначенні переможця конкурсу конкурсна комісія у разі незгоди з ціновими пропозиціями учасників конкурсу може прийняти рішення про зняття учасника з конкурсу та оголосити повторний конкурс на об’єкт оренди.
1.5 Переможець конкурсу відшкодовує замовнику витрати на здійснення незалежної оцінки об’єкта оренди.

2. Основні вимоги до умов використання об’єкта оренди:
2.1 Використання об’єкта оренди за цільвим призначенням;
2.2 Запропонований найбільший розмір орендної плати за використання об’єкта оренди, порівняно із стартовим розміром;
2.3 Своєчасна і в повному обсязі сплата орендної плати;
2.4 Дотримання належних умов експлуатації об’єкта оренди;
2.5 Збереження об’єкта оренди, забезпечення заходів протипожежної безпеки орендованого майна;
2.6 Здійснення своєчасного та за свій рахунок поточного ремонту орендованого приміщення, без відшкодування його вартості міською радою;
2.7 Термін оренди - 1 рік.

Документи на конкурс приймаються протягом 15 календарних днів з дня опублікування оголошення за адресою: м. Носівка, вул. Центральна 20, Носівська міська рада, тел.: 2-20-11 з 8:00 до 17:00 год., вихідні – субота, неділя.

Конкурс на право оренди комунального майна територіальної громади міста Носівка відбудеться 06 квітня 2016 року об 11 годині в приміщенні Носівської міської ради за адресою: м. Носівка,вул Центральна,20 тел. 2-20-11.

Переглядів:258