05 квітня 2016

Проведено сьому сесію Носівської міської ради сьомого скликання

5 квітня 2016 року відбулась 7 сесія міської ради, яку було скликано, відповідно до розпорядження міського голови №20/01-03 від 22.03.2016 року.

На розгляд сесії було винесено наступні питання:

1. Про внесення змін до рішення четвертої сесії міської ради сьомого скликання від 25.12.2015 «Про затвердження Програми благоустрою міста Носівка на 2016-2017 роки».
2. Про внесення змін до рішення п’ятдесятої сесії міської ради шостого скликання від 19.05.2015 «Про затвердження статуту КП «Носівка-Комунальник» Носівської міської ради в новій редакції».
3. Про внесення змін до Порядку залучення та використання коштів замовників будівництва до пайової участі у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста.
4. Про передачу комплектних трансформаторних підстанцій КТП-162, КТП-181, КТП-268, КТП-269 та закритої трансформаторної підстанції ЗТП-374 на баланс ПАТ «Чернігівобленерго», що розташовані в межах Носівської міської ради Носівського району Чернігівської області.
5. Про внесення змін до рішення четвертої сесії міської ради сьомого скликання від 25.12.2015 року «Про міський бюджет на 2016 рік».
6. Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
7. Про затвердження документацій із землеустрою та передачу у власність земельних ділянок.
8. Про внесення змін до рішень виконавчого комітету міської ради.
9. Про затвердження та надання дозволу на проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок, цільове призначення якої змінюється та зміна їх цільового призначення.
10. Про вилучення земельних ділянок із користування громадян.
11. Про розірвання договору оренди землі з гр. Пустовгар І.І.
12. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки по вулиці Вокзальна 284-В.
13. Про припинення права постійного користування земельними ділянками.
14. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в постійне користування КП «Носівка-Комунальник».
15. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки КП «Носівка-Комунальник» по вулиці Вокзальна, 10-Є для передачі в оренду.
16. Про надання щорічної основної відпустки першому заступнику міського голови Перевері А.М.

В роботі сесії взяли участь 17 депутатів з обраних 26. Провів засідання сесії міський голова Пугач І.І.

На пленарному засіданні були присутні: заступник міського голови з економічних і фінансових питань Малинко Н.В., керуюча справами (секретар) виконкому міської ради Міщенко Л.В., в.о. начальника відділу земельних відносин міської ради Куциба Ю.М., депутат обласної ради Баришовець С.В., помічник-консультант народного депутата України Кодоли О.М. Кравченко М.С.

Сесія розпочала свою роботу із обрання лічильної комісії для встановлення результатів поіменного голосування депутатів на сесії.
Головою комісії обрано Тертишника М.І., секретар комісії – Єрьоменкова Н.В.

Обговорення питань порядку денного проходило в конструктивно-діловій атмосфері. Суперечок та дискусій у депутатів не виникало, так як напередодні сесії пройшли засідання постійних депутатських комісій, де було детально обговорено всі проекти рішень.

По запланованих питаннях порядку денного було прийнято відповідні рішення.

Результати голосування на сесії

Переглядів:254