05 жовтня 2016

Проведено засідання виконавчого комітету

4 жовтня 2016 року під головуванням міського голови Івана Пугача, відбулося засідання виконавчого комітету Носівської міської ради.

В засіданні взяли участь члени виконкому, начальник фінансового управління Носівської РДА Пазуха В.М., економіст КП «Носівські теплові мережі» Руденко Л.О.

Згідно затвердженого порядку денного розглядались питання про затвердження плану роботи виконкому міської ради на IV квартал 2016 року, про встановлення тарифів на теплову енергію КП «Носівські теплові мережі» для потреб бюджетних установ та інших споживачів міста, про затвердження Положення та Заходів щодо відзначення в місті Дня захисника України та нагородження відзнаками міської ради, а також про виділення коштів із загального фонду міського бюджету для надання матеріальної допомоги громадянам.

Після обговорення всіх питань порядку денного, врахування зауважень та пропозицій, були ухвалені відповідні рішення, з якими детально можна буде ознайомитися на нашому сайті в розділі: документи, рішення виконавчого комітету.

Переглядів:203