11 жовтня 2016

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН!

Для здобуття актуальної професії, вдосконалення ваших професійних знань, умінь і навичок, підвищення конкурентоспроможності на ринку праці державна служба зайнятості організовує професійну підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації зареєстрованих безробітних. Одним з різновидів підвищення кваліфікації є стажування.

Стажування – це різновид підвищення кваліфікації робітників і фахівців з вищою освітою з метою засвоєння особою кращого досвіду, набуття практичних умінь і навичок та додаткової компетенції щодо виконання обов’язків на займаній посаді або на посаді, на яку претендує безробітний.

Стажування здійснюється на договірній основі за індивідуальними планами, з урахуванням специфіки виробництва, використанням сучасних технологій.

До проведення стажування залучаються досвідчені висококваліфіковані працівники.

Така форма професійного навчання допоможе Вам краще адаптуватись до трудового колективу, ознайомитися з особливостями виробництва, а набуті знання і вміння дозволять закріпитися на робочому місці.

За детальною інформацією звертайтесь до Носівського районного центру зайнятості – м.Носівка, вул. Центральна, 20, тел. (21424).

Переглядів:204