27 жовтня 2016

Проведено марафон щодо перспектив об’єднання територіальних громад

Марафон є потужною всеукраїнською акцією з підтримки реформи децентралізації влади.
26 жовтня в рамках децентралізаційного марафону проведено зустріч з консультантами Чернігівського РВ АМУ, керівництвом міста та району та представниками органів самоврядування, які утворили Носівську об’єднану територіальну громаду.

В заході взяли участь перший заступник міського голови Перевера А.М., секретар міської ради Зезюлькіна Т.В., виконавчий директор Чернігівського РВ АМУ Фесюн Ф.І., регіональний консультант з бюджетних питань Силенко М.Ф., в.о. голови Носівської районної державної адміністрації Бузина М.В., голова районної ради Ігнатченко В.М. та голови сільських рад.

На початку зустрічі представлено досягнення області по об’єднанню громад.

Учасники зупинилися на обговоренні перспектив та недоліків в процесі об’єднання громад та на бюджетному забезпеченні теритоіральних громад у 2017 році.

Звичайно, на цьому етапі в усіх питань набагато більше чим відповідей. Іноді консультанти РВ АМУ не встигали відповідати на одне - одразу лунало інше питання.

Та саме головне - актив громади має бажання і досвід для ефективної організації роботи новоствореної Носівської об'єднаної громади!

Переглядів:198