06 грудня 2016

Проведено засідання п’ятнадцятої сесії Носівської міської ради сьомого скликання

6 грудня 2016 року проведено чергове засідання 15 сесії 7 скликання Носівської міської ради, яку було скликано, відповідно до розпорядження міського голови №99/01-03 від 18.11.2016 року.

Сесія розпочала свою роботу із обрання лічильної комісії для встановлення результатів поіменного голосування депутатів на сесії.

На розгляд сесії було винесено наступні питання:
1. Про встановлення розмірів орендної плати за земельні ділянки, які перебувають у комунальній власності Носівської міської ради.
2. Про затвердження мінімальної суми орендного платежу за нерухоме майно фізичних осіб.
3. Про внесення змін до рішення четвертої сесії міської ради сьомого скликання від 25.12.2015року «Про міський бюджет на 2016 рік».
4. Про надання відпусток міському голові Пугачу І.І., секретарю міської ради Зезюлькіній Т.В., керуючій справами (секретарю) виконкому міської ради Міщенко Л.В.
5. Про вилучення земельних ділянок із користування громадян.
6. Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
7. Про затвердження документацій із землеустрою та передачу у власність земельних ділянок.
8. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється та зміна її цільового призначення ПАТ «Носівське Хлібоприймальне підприємство».
9. Про включення до переліку земельних ділянок право оренди яких буде продано на умовах аукціону.
10. Про затвердження технічного звіту про експертну грошову оцінку та продаж земельної ділянки для будівництва і обслуговування інших будівель громадської забудови.
11. Про підготовку документів щодо продажу земельної ділянки.
12. Про надання земельної ділянки в постійне користування ОСББ «Центральна, 20а».

Депутати не прийняли рішення про включення до переліку земельних ділянок право оренди яких буде продано на умовах аукціону. По інших питаннях прийняті відповідні рішення.

З результатами голосування по даних рішеннях можна ознайомитись тут

Переглядів:193