07 грудня 2016

Привітання міського голови з Днем місцевого самоврядування

Шановні жителі міста, депутати міської ради,
члени виконавчого комітету, працівники міської ради!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

Варто зазначити, що місцеве самоврядування є основою громадянського суспільства, вираженням ініціативи людей. Велика роль у цьому процесі належить депутатам місцевих рад, які представляють інтереси своєї територіальної громади.

Повсякденними турботами людей сьогодні переймаються не лише депутати, які входять до складу місцевих рад, а й члени виконавчого комітету. Тому в цей день я, як міський голова, хочу подякувати всім, хто має причетність до місцевого самоврядування, адже ми з вами робимо спільну справу - працюємо задля добробуту людей, робимо наше місто кращим.

Вірю, що разом ми можемо належним чином задовольнити потреби й надії жителів нашого рідного міста. Все це справа часу, справа нашої спільної роботи, з надією на кращі зміни. Сердечно бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади, кожній носівській родині, кожному носівчанину міцного здоров`я, достатку і благополуччя.

Нехай усі життєві негаразди обходять Вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє рідного міста додають сили і наснаги!

З повагою,
Міський голова І.І.Пугач

Переглядів:190