03 вересня 2012

Носівський ДНЗ №1 "Барвінок" - маленька країна з малелькими громадянами, тепла і по-домашньому затишна.

У дошкільному навчальному закладі № 1 "Барвінок" завершився капітальний ремонт групових кімнат. Для дітей створені належні умови для забезпечення повноцінного фізичного та інтелектуального розвитку особистості дітей з урахуванням їх здібностей, індивідуальних, психологічних особливостей та всебічно-гармонійного розвитку.

Для створення нового інтер'єру груп дошкільного закладу були залучені кошти міської ради, а також батьків, чиї діти відвідують дитячий садок. Загалом, всі приміщення закладу затишні, світлі, насичені яскравими картинками з чіткою контрастністю,квітами, з різноманітними іграшками та розвивальними іграми, якісними меблями. Тут зроблено все для того, щоб малюкам було комфортно, адже красива зі смаком група має для дітей естетичне та розвиваюче значення.

Обладнано актовий зал, де діти розвивають свої творчі здібності. Також обладнані ігрові майданчики та альтанки кожної групи.

Велика відповідальність за виховання підростаючого покоління, наскільки комфортно та емоційно вони будуть відчувати себе в середовищі закладу, лягла на плечі вихователів та завідуючої ДНЗ № 1 Чорної Наталії Віталіївни.

З метою урахування вікових особливостей дітей, в закладі створені вікові групи. У 2012-2013 навчальному році працюють 11 груп, з них 3 групи ясельного віку ( від 1,5 до 3 років).

Група "Метелик". Вихователь - Овод Олена Володимирівна





Група "Веселка". Вихователь - Гапон Любов Володимирівна

Ясельна група "Ромашка". Вихователь - Богдан Варвара Михайлівна, заміняє - Тополь Анна Сергіївна

Група "Світлячок". Вихователь - Кривша Юлія Михайлівна

Група "Калинонька". Вихователь - Кононенко Галина Федорівна

Група "Котик". Вихователь - Смичек Алла Миколаївна

Група "Ведмежатко". Вихователь - Рекун Наталія Борисівна

Актовий зал

Дитячий майданчик

Переглядів:452