Про наміри щодо передачі в оренду нерухомого майна,що належить до комунальної власності Носівської територіальної громади

18 листопада 2019

Назва об’єкта: одне місце, що знаходиться на першому поверсі адміністративної будівлі міської ради за адресою: м. Носівка, вул. Центральна, 20.

Мета використання об'єкта оренди: розміщення фінансового терміналу самообслуговування.

Балансоутримувач: Носівська міська рада.

Розмір орендної плати: буде визначений відповідно до Методики розрахунку орендної плати за оренду комунального майна, затвердженої рішенням Носівської міської ради від 17.03.2017, зі змінами. Термін, на який майно передається в оренду: до 5 років, якщо менший термін не запропоновано заявником.

Умови, яким повинні відповідати пропозиції заявників, які викладаються у заяві на передачу в оренду майна: - зобов’язання щодо використання об’єкта оренди за цільовим призначенням та його належного утримання; - погодження з умовами типового договору оренди; - погодження з базовою орендною платою.

Заяви про оренду майна приймаються Носівською міською радою за адресою: Чернігівська обл., м. Носівка, вул. Центральна, 20 .

Термін прийняття заяв про оренду – приймаються протягом 10 робочих днів, починаючи з першого робочого дня, наступного за датою публікації.

Додаткову інформацію можна отримати у відділі житлово-комунального госплодарства та благоустрою Носівської міської ради за адресою: м.Носівка, вул. Центральна,20 телефон 2 11 57.

Переглядів:474