Велика толока триває

20 травня 2020

Добрі справи надихають і об’єднують навколо себе людей, які просто відчувають внутрішню потребу бути там, де вони потрібні, де потрібна їхня допомога. Таких людей називають доброчинцями, волонтерами або просто людьми, яким важливо, щоб спільна справа реалізувалася. Наразі мова йде про міську п’яту школу. Докладаються неймовірні зусилля, аби вона, нарешті, відкрила двері для дітвори нашої громади. Будівельники виконують свій об’єм робіт, та  класи, вікна, коридори нової української школи у Носівці потребують просто робочих рук. Протягом осені минулого року та взимку нинішнього року було проведено велику кількість громадських толок за участю батьків, учнів, технічних працівників навчальних закладів громади, працівників установ та організацій громади. Сюди приходили родинами, щойно дізнавшись про потребу виконання робіт. Перевозили меблі та устаткування, збирали парти, стільці, мили вікна тощо. Ми намагалися називати всіх поіменно, бо кожен помічник- вартий найбільшої подяки вже за те, що просто долучився до команди однодумців у прагненні наблизити відкриття нової української школи.  Всі, хто там був і діти, і батьки в захопленні від просторих класних кімнат, світлих коридорів, сучасного актового та спортивного залів, прилеглої території  новобудови. За період, відколи була остання толока відбулося чимало приємних змін як у приміщенні закладу, так і на прилеглій території. І знову виникла потреба у допомозі.  Звичайно, карантинні обмеження внесли свої корективи,  проте днями на п’ятій школі працювала знову толока з технічних працівників навчальних закладів міста.

Жіночі руки були зайняті на прибиранні та відмиванні вікон, коридорів, холу   по всіх трьох поверхах школи. Працювали дружно, завзято, з єдиною впевненістю: це все заради дітей.

Тому кожному, хто сьогодні прийшов – щира вдячність. Це технічні працівники  Інна Єрещенко, Тетяна Бокацька,Людмила Ляшенко, Ніна Дубик  з міської гімназії,Аніса Беренцова та Наталія Вареник -  з першої школи, Любов Косовець, Світлана Вальченко, Лідія Олешко, Любов Чередниченко – з другої міської школи, Тетяна Частухіна, Оксана Павлуцька, Лідія Беба, Юлія Частухіна – з школи №3, Олена Шаблевська та Ірина Левченко – з четвертої міської школи.

Щиро дякуємо всім за активність, позитив, виконаний великий об’єм роботи. Внесок кожного з вас - важливий, адже саме ваша небайдужість , працелюбність і старання наближають до приємного фіналу спільної доброї  справи для дітей.

Пресслужба Носівської міської ради

 

Переглядів:796