Легкоатлетичні та футбольтні змагання

16 жовтня 2020

Відбулися легкоатлетичні змагання серед вихованців Носівської дитячо-юнацької спортивної школи. Юні вихованці змагалися з бігу на дистанції 30 м, 60м,150 м,200м та  в метанні м’яча.

Серед наймолодших учасників 2011 р.н.   на дистанції 30 м  найкращі  результати продемонстрували: Анна Мотлях,Ілля Гайовий(1 місце), Ліза Устимчик,Володя Крупка(2 місце), Вероніка Туманова,нікіта Стеценко (3 місце).

На дистанції 60м серед 2009-10 р.н. перемогли Анна Кратко та Ігор Бойко (1 місце),Марія Гайова та Олександр Бабичев(2 місце),Дарія Бойко та Максим Кисіль (3 місце). На цій же дистанції серед вихованців 2007-8 р.н.  найкращі результати показали Поліна Бородавко  та Артем Вірич (1 місце),Євгенія Кобзєва та Андрій Сунко (2 місце)Даша  Гриценко та Артем  Качило(3 місце).

 На дистанції 150 м вихованці ДЮСШ 2009-10 р.н. серед дівчат пальму першості очолила Валерія Шмаглій, другою стала Таня Гузенко, третьою – Ірина Дідиченко. Серед хлопців –Валентин Пилипенко та Дмитро Болобан.

 Дистанція 200м серед учасників 2007-8 р.н. Катя Чайка та Денис Руденко (1 місце),Каріна Беляк та Іван Леус (2 місце),Роксолана Шевченко та Єгор Устимчик (3 місце).

 У метанні м’яча найкращі результати серед вихованців 2007-8 р.н.  та 2009-10 р.н. відповідно у Вадима Бабича,Ярослава Рибки (1 місце) Кості Реверука,Максима Шинкаренка(2 місце), Дениса Мороза, Ігоря  Кравченка (3 місце).

Відбулися змагання з футболу  на Кубок Носівської громади серед вихованців ДЮСШ. За підсумками проведених матчів   перемогу і  кубок вибороли юні футболісти з Володькової Дівиці (тренер Віктор Бородавко), другими стали команда ДЮСШ з Носівки (тренер Олександр Осадчий), третіми команда, яку тренує Антон Бородавко. Всі учасники одержали медалі та грамоти.

Серед вболівальників був і міський голова Володимир Ігнатченко,начальник відділу освіти, молоді та спорту який завжди підтримує всі спортивні ініціативи у громаді. Носівська ОТГ тісно співпрацює з Олімпійським комітетом, розділяє цінності НОК, підтримує розвиток спорту  та здоровий спосіб життя серед дітей та молоді.

Пресслужба Носівської міської ради

Переглядів:405