Носівщина в жалобі

02 січня 2023

ВОРОБЙОВ МАКСИМ ВІКТОРОВИЧ (2.06.1985 - 30.12.2022).

Під час виконання бойового завдання, захищаючи територіальну цілісність та державний суверенітет України, залишаючись вірним військовій присязі в Запорізькій області загинув Максим Вікторович Воробйов.

 Солдат Максим Воробйов народився  на Сновщині,  де закінчив навчання у школі.  Далі у мирному житті певний період проживав у столиці,  працював старшим продавцем в «Епіцентрі».  Разом з дружиною Надією Василівною виховували двоє донечок, Сніжану і Мирославу.

Кілька років тому родина Воробйових оселилася у с. Лукашівка нашої громади, придбали  обійстя, облаштовували своє життя, мали багато планів і мрій. Вони б неодмінно збулися, якби не війна і не російські нелюди, що  віроломно  увірвалися  в Україну і мали свої  плани. Та їм ніколи не збутися, бо наші захисники мужньо стали на захист, даючи відсіч ворогу. Наші незламні і найкращі ЗСУ.

15 березня 2022 року  Максим Вікторович був   мобілізований та  став стрільцем-снайпером. А в передостанній день грудня, якраз у день народження меншої  донечки, він не вийшов на зв’язок…

 Загиблого героя поховано в Києві.

 Пресслужба Носівської міської ради

Переглядів:1902