Носівщина в жалобі

12 вересня 2023

 

Страшна ціна контрнаступу…

Знову  наша громада втрачає найкращих своїх синів.

 Надійшло сповіщення про загибель Дениса Васильовича Граневського.

Солдат Денис Граневський(10.11.1983 – 11.09.2023) народився та виріс у Лисичанську. Втім, коли у їхнє місто зайшла російська нечисть,  родина вирішила покинути все і їхати, аби почуватися українцями на своїй  рідній землі.

 Так вже дев’ять років родина Граневських проживає в Носівці. Придбали будинок, господарювали, просто жили. Раділи дітям,онукам.

Син Денис починав свою трудову діяльність на будівництві. Разом з батьком. Далі здобув вищу будівельну  освіту в КІСІ і продовжив працювати за фахом.  

24 лютого змінило життя повністю. Денис з перших хвилин вторгнення долучився до загонів самооборони в столиці, активно допомагав та  виконував важливі завдання. Тому вже з перших днів березня поповнив лави Збройних Сил України військ спеціального призначення. Військ, які вважаються елітою нашої армії.

 На рахунку Дениса, старшого оператора групи спеціального призначення загону спеціальних операцій    численні  бездоганно  виконані поставлені  завдання командування.

І це було б виконано однозначно, якби не артилерійський обстріл ворога…

Залишаючись вірним  військовій присязі на вірність українському  народу, відстоюючи до останнього незалежність та територіальну цілісність нашої держави, під час виконання бойового завдання  поблизу населеного пункту Миколаївка, Херсонської області, 11 вересня Денис Граневський загинув. Поліг,  як Герой.

Носівська міська рада, виконавчий комітет, депутатський корпус щиро  розділяє біль непоправної втрати з батьками загиблого Героя Валентиною Михайлівною та Василем Миколайовичем, сестрою Оксаною, сином Нікітою, всіма рідними, близькими, побратимами.

 Вічна пам’ять загиблому Герою- захиснику!

Про  дату і час  зустрічі та поховання Дениса Граневського повідомимо додатково.

Прессужба Носівської міської ради  

Переглядів:4351