Носівщина в жалобі

18 вересня 2023

Знову  у  нашій громаді втрата.

Надійшло сповіщення про загибель  Дмитра  Олександровича Мітрейкіна.

Молодший сержант  Дмитро  Мітрейкін(28.05.1980 – 16.09.2023) народився в Казахстані. Оскільки зростав Дмитро  в родині військового, сім’я часто переїздила. Однак вже в дорослому житті він обрав для проживання столицю. Тут жив,працював на різних роботах. А з дружиною Інною будували плани свого щасливого подружнього життя у затишному  приміському селі Підгайне. Втім, коли  на нашу землю ступила  російська нечисть, він доєднався до сил оборони з чіткою впевненістю, що боронитиме   Україну. Хоча за станом здоров'я мав би тримати свій  фронт в тилу.

 Дмитро  був командиром відділення технічного обслуговування автомобільної техніки батальйону спецпризначення. Він служив в  полку «Азов».

 14 вересня він востаннє вийшов на зв’язок з дружиною. перед виходом на завдання. А за два  дні… його нестало.

Залишаючись вірним  військовій присязі на вірність українському  народу, відстоюючи до останнього незалежність та територіальну цілісність нашої держави, під час виконання бойового завдання  поблизу населеного пункту Кремінна, Луганської області, 16 вересня Дмитро загинув.

Носівська міська рада, виконавчий комітет, депутатський корпус щиро  розділяє біль непоправної втрати з  мамою загиблого Героя Галиною Борисівною, дружиною Інною Іванівною, донькою Анастасією,сестрою, всіма рідними, близькими, побратимами.

Вічна пам’ять загиблому Герою- захиснику!

Поховано захисника буде в с. Підгайне.

Про  дату і час  зустрічі та поховання Дмитра Мітрейкіна  повідомимо додатково.

Прессужба Носівської міської ради 

 

Переглядів:3981