Носівщина в жалобі

25 вересня 2023

Знову  у  нашій громаді втрата.

Надійшло сповіщення, що  під час виконання  бойового завдання загинув  Ігор Петрович Мокрий.

Солдат Ігор  Мокрий(9.12.1986 – 22.09.2023) народився і виріс в Носівці. Здобувши загальну середню освіту, продовжив навчання в технікумі у столиці. Все своє життя він пов’язав з будівництвом, працював у Києві. З дружиною проживали  в с. Тиниця,Ніжинського району.

 Ігор був дуже доброю, щирою людиною, небайдужим,відкритим, справедливим, чесним. Таким його пам’ятатимуть усі, хто знав, поважав і любив.

Ігоря мобілізували у липні 2023 року. Пройшов навчання у Гончарівському, потім його у складі  1 механізованого відділення механізованого батальйону відправили на східний напрямок.

Залишаючись вірним  військовій присязі на вірність українському  народу, відстоюючи до останнього незалежність та територіальну цілісність нашої держави, під час виконання бойового завдання  поблизу населеного пункту Кліщіївка,Донецької області, 22 вересня Ігор загинув, внаслідок мінометно-артилерійського обстрілу.

Носівська міська рада, виконавчий комітет, депутатський корпус щиро  розділяє біль непоправної втрати з  мамою загиблого Героя Світланою Миколаївною, дружиною Альоною Миколаївною, всіма рідними, близькими, побратимами.

Вічна пам’ять загиблому Герою- захиснику!

Про  дату і час  зустрічі та поховання  Ігоря Мокрого  повідомимо додатково.

Прессужба Носівської міської ради

 

 

Переглядів:4404