Носівщина в жалобі

29 вересня 2023

Знову і знову надходять лихі звістки на Носівщину.

Щойно була в жалобі наша громада. Провівши в останню дорогу трьох  захисників.Сьогодні прощалися із воїном у макіївській громаді.Тепер – Мринська.

Надійшла важка звістка про смерть  жителя с. Селище, Мринської громади - Віктора  Михальчука.

Солдат Віктор Юрійович  Михальчук  (17.06 1994 -28.09.2023) народився в с. Недашки Малинського району Житомирської  області.

Добровольцем пішов захищати рідну Вітчизну у лавах Збройних Сил України. Служив  розвідником - гранатометником  першої розвідувальної групи.

 19 вересня  у складі підрозділу отримав завдання йти на штурм в районі села Вербове Запорізької області. В результаті бойового зіткнення з ворогом,  отримав осколкові поранення в спину та шию. Був евакуйований в лікарню Запоріжжя, після стабілізаційних заходів доставлений  у шпиталь м. Дніпро. потім в Вінницю. Однак всі намагання медиків врятувати бійця виявилися марними. Поранення було  тяжким, несумісним з життям.

28 вересня 2023 року  Віктор Михальчук  помер .

Носівська міська рада, виконавчий комітет, депутатський корпус, всі жителі Носівської міської територіальної громади  щиро розділяють біль непоправної втрати з мамою,  Анною   Василівною, братом Русланом, всіма рідними і близькими.

Поховано воїна буде  в  Селищі.

Вічна пам'ять і слава  Герою, воїну Віктору!

 Пресслужба Носівської міської ради

 

Переглядів:4441