Носівщина в жалобі

01 жовтня 2023

Сьогодні знову надійшла гірка звістка у нашу громаду: загинув воїн Ігор Ігорович Шупрович.
Солдат Ігор Шупрович(20.07.1991-28.09.2023)народився в м.Київ. Згодом родина переїхала в Носівку. Ігор навчався в Носівській школі № 1, далі працював. Останнє місце роботи до мобілізації - працівник складу.
Ігор дуже хотів служити,незважаючи на певні проблеми зі здоров'ям, він радів, що зможе виконувати омріяну роботу: захищати родину, рідну землю.
Він пишався своєю військовою частиною, побратимами, був справжнім воїном і захисником. Служив розвідником - сапером 1 відділення розвідувального взводу 3 десантно-штурмового батальйону.
Залишаючись відданим військовій присязі на вірність українському народові, відстоюючи незалежність, територіальну цілісність та державний суверинітет України, Ігор Шупрович поліг у бою під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Новомихайлівка, Донецької області.
У загиблого лишилася мама, сестра, для якої він, після смерті батька, став надією і опорою. Він безмежно любив своїх племінників.
Носівська міська рада,виконавчий комітет, депутатський корпус щиро співчувають та розділяють біль непоправної втрати з мамою Світланою Володимирівною, сестрою Марією, всіма рідними, близькими,побратимами. Ігор Шупрович загинув як Герой, його життєвий подвиг житиме у пам'яті земляків.
Поховано Ігора Шупровича буде в Носівці на кладовищі по пров.Троїцький.
Про дату і час зустрічі Героя повідомимо додатково.
Пресслужба Носівської міської ради
 
 
 
 
 
 
 
 
Переглядів:533