Носівщина в жалобі

20 жовтня 2023

Сьогодні  надійшла гірка звістка у нашу громаду: загинув воїн Ігор Володимирович Павлович.

Головний сержант Ігор Павлович(30.11.1995 -14.10.2023) народився  та  зростав у Носівці.  Батько рано помер, тому мама  виховувала  його та меншого брата сама.

Ігор навчався в Носівській школі № 1, далі здобував спеціальну освіту різьбяра по дереву. Потім була служба у лавах Збройних Сил України.  Після служби влаштувався на роботу в м. Бровари. Жив і будував плани, як усі молоді люди. Вони в нього точно були  світлими і радісними.

 І обов’язково здійснилися б, якби не та клята війна…

Ігор  мобілізувався у квітні 2022 року.  Служив командиром 4 мінометного розрахунку 2 мінометного батальйону.

Він пишався своїми побратимами, був справжнім воїном і захисником.

Залишаючись відданим військовій присязі на вірність українському народові, відстоюючи незалежність, територіальну цілісність та державний суверинітет України, Ігор Павлович поліг у бою під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Вербове, Запорізької  області.

У загиблого лишилася мама і  молодший брат, який також пішов добровольцем. Обороняв Чернігів, воював на Бахмутському напрямку.  

Носівська міська рада,виконавчий комітет, депутатський корпус щиро співчувають та розділяють біль непоправної втрати з мамою Ніною Андріївною, братом Олександром, всіма рідними, близькими,побратимами. Ігор Павлович загинув як Герой, його життєвий подвиг житиме у пам'яті земляків.

 Поховано Героя буде на кладовищі  по вул Центральна в м. Носівка.

Про дату і час зустрічі Героя повідомимо додатково.

Пресслужба Носівської міської ради

Переглядів:5693