На щиті: Ігор Павлович

23 жовтня 2023

 Сьогодні проводжали в останню дорогу нашого Захисника. Воїна, Героя- Ігора Павловича.  Йому навіки 27.  Його життєвий подвиг – назавжди у пам’яті земляків. Бо у квітні 2022 року, він, ставши на захист Батьківщини, з честю виконував присягу, дану на вірність українському народові. Боляче, що тепер  говоримо про нього в минулому часі. 

На жаль, йдуть найкращі. Про Ігора говорили лише теплі, світлі слова. Згадували хвилюючі моменти, навіть дітвора з вулиці щиро розповідала, яким він був… щирим, веселим, справжнім. І його всі любили, бо він був, як сонце, всіх, кого знав і поважав, зігрівав своїм  душевним теплом. Він був і воїном справжнім. Бо побратими, не соромились сліз, віддавали шану на колінах, а в кожному чоловічому погляді -  невимовний смуток і біль.

Триклята війна! Скільки гине молодого цвіту  України- кращих з кращих! Ігор Павлович був саме таким!

Найбільше горе- пережити своїх дітей.

Встократ, коли піднімати довелося синів матері самій, бо чоловіка нестало, коли хлопчики були зовсім маленькі.

 Важко знайти потрібні слова  співчуття і підтримки мамі, молодшому брату, всій родині, друзям, побратимам.

 Ігора  зустрічало і  проводжало багато людей.  Так має бути з кожним Героєм, який віддав своє життя за всіх нас і за Україну. Відкладайте всі справи і просто вийдіть, подякуйте тій дитині, яка за майбутнє України заплатила найвищу ціну. Це найменше, що може зробити кожен.

Поховано Ігора Павловича на кладовищі по вул. Центральна.

 Вічна і світла пам’ять про земляка – Героя житиме  завжди!

Пресслужба Носівської міської ради

Переглядів:1328