Роковини загибелі Андрія Сідорова (29.04.1999 - 1.12.2022)… Дякуємо… Пам’ятаємо…

01 грудня 2023

 

Перший день зими 2023-го.Засніжений і трошки морозний.  

І скорботний для нашої громади. Бо рівно рік назад цього дня став Воїном Небесного війська   наш юний Герой з Дослідного. Андрій Сідоров.

Йому назавжди 23… Боляче неймовірно батькам, рідним, друзям і однокласникам, всім землякам, бо цей красивий і мужній юнак віддав за Україну і кожного з нас своє життя.

Життя на самому злеті, коли  ще все попереду, коли багато планів і мрій і ще більше шляхів до їх досягнення. Але війна перекреслила все у долі нашого народу, у житті всіх українців. Бона таких Героях, на їхній силі духу, неймовірній мужності, незламності і любові до Батьківщини  тримається  Україна.

 Андрій, незважаючи на свій юний вік, не побоявся, не схибив, ставши на захист рідної землі.

Дуже жаль, що не зміг вберегти себе у тому  запеклому бою поблизу Бахмута, в населеному пункті  Кліщіївка, де під час мінометного обстрілу від множинних осколкових поранень,  не сумісних з життям  героїчно  загинув старший стрілець, солдат  Андрій Сідоров.

Він народився і жив у рідному селі Дослідне. Закінчив школу, проходив строкову службу, працював… безмежно любив людей і життя.

 Він дуже поспішав жити, зігріваючи своєю увагою, теплом і невичерпною добротою батьків, Валентину  Олексіївну та Олександра Васильовича, рідних, багато друзів, знайомих, побратимів. 

 Минув рік з часу його  загибелі. Біль не вщухає.  Пам’ять жива. На фасаді рідної школи встановлено меморіальну дошку пам’яті Героя-земляка.

 У день загибелі Андрія Сідорова міський голова Володимир Ігнатченко, староста Володьководівицького округу  Олександр Гаврилко, поліцейський  Сергій Пасьоха  вшанували пам’ять юного захисника, прийшовши до могили з квітами.

 Вічна  і світла  пам’ять  Воїну!

Дякуємо…  Пам’ятаємо…

Пресслужба Носівської міської ради

 

Переглядів:615