На засіданні виконкому

30 листопада 2023

В останній день листопада відбулося чергове  засідання виконавчого комітету Носівської міської ради.

 Вже  традиційно  більшість питань порядку денного на таких засіданнях становлять, зокрема, ті, що  стосуються  надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів юним  жителям громади.  На цьому засіданні  затвердили рішення по 90  дітях громади.

На схвалення членам виконкому  був запропонований  проект бюджету Носівської міської територіальної громади на 2024 рік, а також внесення змін до програм фінансової підтримки Носівської міської лікарні ім.Ф.Я.Примака на 2022-2024 роки та охорони навколишнього природного середовища Носівської міської ради на 2021-2025 роки. Ці питання будуть винесені на розгляд  депутатів міської ради.

   Серед питань порядку денного члени виконкому затвердили також про увічнення пам’яті захисників України, надання дозволу КП «Носівка-Комунальник» на видалення зелених насаджень, влаштування дитини, позбавленої батьківського піклування, до реабілітаційного центру  та про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав.

Було виділено    кошти із загального фонду бюджету для надання соціальної підтримки жителям громади на лікування.

 Пресслужба Носівської міської  ради

 

Переглядів:617