На щиті: Руслан  Волоха

04 грудня 2023

Сьогодні  зустрічали й проводжали в останню дорогу нашого юного земляка - захисника, воїна  прикордонника, сержанта Руслана Волоху.

 Йому назавжди  24.  У своєму житті він встиг зовсім мало, однак навіки став Героєм рідної землі, яку захищав до останнього подиху.

Невимовний біль і жаль  пронизує душу, губляться слова від усвідомлення страшної ціни, яку платить наша громада  задля майбутнього України.

Найбільша трагедія нашого народу – мати такого сусіда-агресора і терориста, як росія.  Але українців не зламати , бо саме у цій найкривавішій війні народжується наша нація. Саме завдяки таким мужнім і незламним воїнам, як Руслан, пишеться новітня історія України.  Пишеться кров’ю наших воїнів і сльозами матерів, жінок, дітей.

Така  гірка доля нашого народу. Але неодмінно у ній  будуть і  світлі сторінки.

 Вірмо у це, вірмо у перемогу і в наші ЗСУ.

По всьому маршруту руху колони  шани  люди виходили з прапорами у скорботі віддати останню шану Герою.

Горе. Всеохоплююче  горе, яке може бути  в батьків від втрати дитини,  в коханої – від втрати найдорожчої людини, з якою мріяла прожити все життя.

Горе, яке не виміряти словами, відчуттями, слізьми. З ним треба вчитися жити. Єдина втіха - воно розділене з десятками, сотнями людей, що вийшли провести свого захисника.

Руслана Волоху відспівали у Свято-Троїцькому храмі Носівки.

Поховано на кладовищі по вул. Центральна.

Вічна і світла пам’ять  воїну-захиснику.

 Пресслужба Носівської міської ради.

Переглядів:1179