7 - грудня- День місцевого самоврядування!

07 грудня 2023

​​Шановні колеги!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем місцевого самоврядування!

Дякую нашим незламним Збройним Силам за  можливість  зустрічати новий день, працювати,збиратися, вітати один одного. Вічна пам’ять усім, хто віддав за Україну і кожного з нас життя!

Розвиток держави  і громади неможливий без ефективної роботи органів місцевої влади.  Зараз дуже непростий час. Це всі розуміють, усвідомлюють виклики і ризики, з якими доводиться  жити і працювати щодня.   Тому ми всі маємо єднатися  у спільний меті і бути сильними у її досягненні. Представляти громаду, знати проблемні місця і докладати всіх зусиль для їхнього вирішення – почесна і відповідальна місія. І я щиро вдячний кожному з вас за професійність, небайдужість, щоденну, непросту працю з людьми, постійне вирішення питань наших  співгромадян.

 Окремо хочу подякувати кожному з вас за активну громадянську позицію, за постійну підтримку наших воїнів, за добрі справи, які кожен з вас робить, аби наблизити нашу спільну Перемогу.

Саме від нашої з вами діяльності залежить комфортне та безпечне життя наших людей. Представники органів місцевого самоврядування мають бути найближчими до людей у будь-якій ситуації, першими приходити на допомогу. Під час війни наша відповідальність збільшилося в рази. Від злагодженості та професійності місцевої влади сьогодні залежить не тільки рівень життя громадян, а й їхня безпека. 

Хочу подякувати кожному з вас, адже всі ми – єдині в успішній реалізації спільних інтересів та забезпеченні теперішнього і майбутнього нашої територіальної громади. Маю за честь працювати разом з вами!

З нагоди свята  вітаю також  ветеранів органів місцевого самоврядування!

Бажаю міцного здоров’я, благополуччя й успіхів у вашій щоденній кропіткій праці, наснаги у вирішенні непростих проблем сьогодення, невичерпної енергії у повсякденних справах!

 Слава Україні!

 З повагою Володимир ІГНАТЧЕНКО,

Носівський міський голова

 

Переглядів:201