Армія і волонтери - єдині!

06 грудня 2023

    Сьогодні, у  День Збройних Сил України в залі    засідань міської ради  вшановували  військовослужбовців та волонтерів, з числа аграріїв, які постійно  і потужно підтримують наших захисників.

  Відбулася надзвичайно тепла, зворушлива зустріч  військових і волонтерів. Тих,  кому допомагають,  і тих, хто допомагає. Приклад тісної співпраці, взаємоповаги, щирої вдячності   між українцями, які мають єдину мету:  жити у вільній, незалежній державі. І для цього військові виборюють мир зі зброєю в руках, а аграрії - вирощують хліб і до хліба, підтримують захисників.

Зустріч розпочалася із вшанування пам’яті загиблих у російсько-українській війні хвилиною мовчання.

 Безперечно,  коли ми говоримо про волонтерство, у нашій громаді велика кількість людей, для яких з початком  військової агресії росії проти України підтримка ЗСУ стала життєвим кредо. І добре, що  так  є, бо   наші захисники, які щосекунди ризикують власним життям заради кожного з нас, мають відчувати підтримку і допомогу тилу.

 Про це говорили у своїх вітальних зверненнях до присутніх  гостей  міський голова Володимир Ігнатченко, начальник Ніжинської військової адміністрації Григорій Ковтун, які також вручили почесні відзнаки нашим захисникам та волонтерам-сільспвиробникам.

 Кожен нагороджений намагався сказати слово.  І найзворушливіше те, що аграрії висловлювали щиру вдячність і глибоке запевнення у тому, що їхня потужна підтримка була , є і буде до нашої спільної Перемоги.

Вона неодмінно буде! Вірмо у це, пишаймося нашими ЗСУ і разом наближаймо цей довгожданий омріяний день!

Слава Україні і її Героям!

Пресслужба Носівської міської ради

 

Переглядів:530