Волонтерство - це покликання, спосіб життя і мислення

05 грудня 2023

Кожного року 5 грудня відзначається Міжнародний день волонтера.

Небайдужість до чужої біди, причетність і співпереживання - те, що веде волонтерів вперед.

Діяльність волонтерів пробації передбачена та регулюється Законом України «Про пробацію», Законом України «Про волонтерську діяльність», «Положенням про організацію діяльності волонтерів пробації», затвердженим наказом Міністерства юстиції України № 98/5 від 17.01.2017 року

З нагоди Міжнародного Дня волонтерів за тісну співпрацю, активну громадську позицію, особистий внесок у забезпечення безпеки громади, підтримку громадян на шляху до виправлення начальник Ніжинського районного сектору №1 філії ДУ «Центр пробації» в Чернігівській області Андрій Макеєнко та фахівець сектору Любов Тесла, привітали волонтерів пробації, вручили подяки психологам Носівської міської лікарні  «ім. Ф. Я. Примака» Лесі Руденко, Анні  Галаті  та лікарю-наркогогу Носівської міськоїлікарні  «ім. Ф. Я. Примака» Катерині Таранчук.

Небайдужість та будь-яка допомога може змінити долю людини, яка оступилися, та врятувати від наслідків нових злочинів багатьох людей. Спільними зусиллями ми зможемо забезпечити максимальну безпеку суспільства.

Переглядів:85