Свято боксу  в  Носівці

16 грудня 2023

За підтримки Носівського міського голови Володимира Ігнатченка,  депутата Чернігівської обласної ради Сергія Баришовця   сьогодні на базі Носівської ДЮСШ  відбулися змагання з боксу «Кубок захисників»  Носівської  РО ФСТ «Колос» серед юнаків та дівчат Носівки (тренер -  Антон Бородавко) та Володькової Дівиці ( тренери - Ігор Катруха та Андрій Ігнатенко).

  • Ця подія стала можливою передусім завдяки Благодійному фонду «FROM HEART UA» - голова правління Олександр Морозов, - який ініціював та   забезпечив сучасним, якісним боксерським рингом  юних боксерів нашої громади. Відтепер  у Носівській ДЮСШ буде можливість  учнівській молоді  займатися улюбленим видом спортом на справжній  професійній боксерській арені, - прокоментував сьогоднішні змагання міський голова Володимир Ігнатченко.

 Сьогодні  учасники змагань вже апробували ринг  у спарингах.

  • Звісно,  були переможці,  як у всіх змаганнях, але точно не було переможених, оскільки у залі ДЮСШ  панувала така атмосфера спортивного драйву,  всі учасники і глядачі-вболівальники отримали заряд справжніх емоцій, що  дозволяє  назвати сьогоднішню спортивну подію  святом боксу, спорту, сили і міці. Адже невипадково цей турнір присвячений нашим захисникам:  непохитним у захисті  рідної землі від  ворога. -  поділилася враженнями від турніру  начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту міської ради Наталія Тонконог.

Сьогодні саме їм вдячні за можливість  організовувати такі заходи,  розвивати у дітей любов до спорту, гартувати їхню силу,  волю, витримку і жагу до Перемоги.

Всі учасники команд нагороджені  медалями, а переможці змагань  - ще й кубками та дипломами.

 Пресслужба Носівської міської ради

 

Переглядів:314