Лавки відремонтували. Чи надовго?

20 грудня 2023


Аналізуючи час від часу вчинки наших співгромадян, інколи диву  даєшся: що може бути  в голові чи головах  тих людей, які  опускаються до подібних безчинств. Скільки вже було прецендентів  глумитися на спільним, зробленим для жителів міста, громади: крадуть квіти з клумби,  іграшки – з міської ялинки, виривають висаджені туї, б’ють ліхтарі,   зрізають зелені красуні в центрі міста, закидають сміття у річку, зривають двері у міській вбиральні і цей перелік, можна продовжувати, на жаль.

Цей допис – не для виховання, бо ті, хто робить будь яку шкоду для громади, і не читатиме, і не зробить висновків.  Це - пост вдячності комунальникам, які відклали наразі  всі нагальні справи, а їх щодня немало у працівників цього комунального підприємства, особливо взимку, і пішли лагодити  лавки у парку,  понівечені  місцевими «добродіями».

Для кого зроблені лавки у парку, де поруч дитячий майданчик? Ну це ж очевидні речі, правда? Тоді чому знаходяться  негідники, які можуть собі дозволити  дати волю своїм безглуздим емоціям і силі, щоб  потрощити їх, не задумуючись ні про наслідки, ні про відповідальність.

 Коли ми вже  почнемо із себе якісні зміни у найменшій буденній справі, коли бодай на мить навчимося зупинятися, аби  подумати, перш, ніж зробити. Коли ми, нарешті, навчимося бути людьми і патріотами свого рідного краю не на словах?!

 Пресслужба Носівської міської ради

Переглядів:621