Пліч-о-пліч – разом до Перемоги!

26 січня 2024

Освітянська родина Носівської міської територіальної громади  потужно долучилася до  проведення змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» в Чернігівській області  серед учнів закладів освіти у 2023-2024 навчальному році під гаслом «Разом  переможемо».

Виховання почуття любові до спорту та змагальності, можливість  спробувати себе у різних видах спорту і знайти свій, виявлення талановитої молоді, визначення кращих команд, гравців серед закладів освіти, формування здорового способу життя та залучення до регулярних занять фізкультурою і спортом, - це цілі та завдання цього проекту, який реалізовується на Чернігівщині. Наша громада заявила про участь в іграх з 9 видів спорту. Так, з волейболу, шашок та шахів, настільного тенісу вже визначені кращі особисті результати та загальнокомандні, на черзі інші змагання:з баскетболу, фут-залу, козацького гарту, легкої атлетики та Coolgames (три вікові дивізіони). Всі учасники  команд нагороджені  грамотами і  медалями. Ігри триватимуть впродовж всього навчального року і завершальним етапом стане визначення кращих з кращих у кожному заявленому виді спорту та відповідній віковій категорії та урочисте нагородження юних чемпіонів.

Відкриття у рамках проекту "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ігри" в Чернігівській області під гаслом "Разом переможемо" стали змагання з волейболу.

У змаганнях брали участь п'ять команд 7-9 класів закладів загальної середньої освіти.

 І місце -  Носівської гімназії №2;

ІІ місце - Досліднянська гімназія;

ІІІ місце - Носівський ліцей №5".

У змаганнях серед учнів  10-11 класів,  маємо наступні результати:

І місце - Носівський ліцей №1;

ІІ місце - Володьководівицький ліцей;

ІІІ місце - Носівський ліцей №5.

Продовженням  ІІ етапі Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу  "Шкільні ігри" стали змагання  із шахів та шашок.

Загалом у турнірі взяло участь 7 команд із шашок та 7 команд із шахів. Місця розподіляли між дівчатами і юнаками, а також командами освітніх закладів.

Серед дівчат (шашки):

I місце ‒ Катерина Картун (Носівська гімназія №3);

II місце ‒ Надія Кебкал( Носівський ліцей №5);

III місце ‒ Катерина Сенів (Носівський ліцей №1).

Серед юнаків (шашки):

I місце ‒ Костянтин Реверук (Носівський ліцей №1);

II місце ‒ Богдан Тарасенко (Носівська гімназія №2);

III місце ‒ Єгор Устимчик (Носівський ліцей №5).

Серед дівчат (шахи):

I місце ‒ Софія Ігнатенко (Носівський ліцей №5);

II місце ‒ Ірина Гайдар (Досліднянська гімназія);

III місце ‒ Маргарита Атрощенко (Володьководівицький ліцей).

Серед юнаків (шахи):

I місце ‒ Ілля Ігнатенко (Носівський ліцей №5);

II місце ‒ Максим Буряк (Носівський ліцей №1);

III місце ‒ Михайло Жила (Володьководівицький ліцей).

Командні місця (шахи):

I місце ‒ Носівський ліцей №5;

II місце ‒ Володьководівицький ліцей;

III місце ‒ Носівський ліцей №1.

Командні місця (шашки):

I місце ‒ Носівський ліцей №5;

II місце ‒ Носівська гімназія №3;

III місце ‒ Носівський ліцей №1.

 У  змаганнях з настільного тенісу в рамках Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу "Шкільні ігри" серед юнаків та дівчат, учасниками змагань стали команди Носівської гімназії №2, Носівського ліцею №5, Володьководівицького ліцею, Досліднянської гімназії та Сулацької гімнзії. Тенісний турнір пройшов у трьох номінаціях. Так, у командному заліку перемогу виборола команда Носівського ліцею №5, друге місце посіла команда Володьководівицького ліцею, а третє – команда Досліднанської гімназії.
Серед юнаків в особистій першості перемогу здобув Станіслав Лещенко (Носівський ліцей №5),  почесне друге місце посів Вадим Федорина (Досліднянська гімназія), третє місце виборов   Микола Марущак(Володьководівицький ліцей).
Серед дівчат перемогу виборола Ілона Медвідь (Володьководівицький ліцей). На другому місці – Єлизавета Шмігель (Носівський ліцей №5), на третьому – Ірина Кичко (Досліднянська гімназія).

 Щиро вітаємо юних   чемпіонів та їхніх наставників, і, звісно, ж батьків. Це ще один привід пишатися своїми вихованцями та дітьми! Всі вони-талановиті, здібні, націлені на перемогу!

Пресслужба Носівської міської ради
 

Переглядів:361