Нотатки з наради

07 лютого 2024

У залі засідань Носівської міської ради відбулася нарада під  головуванням Носівського міського голови Володимира Ігнатченка за участю заступника, керівників  комунальних підприємств міської ради  та очільників структурних підрозділів.

 Зокрема, про стан справ  інформували генеральні директори обох ланок медицини: Олег Гордін та Катерина Ландар, керівники комунальних підприємств  Юрій  Бережняк та Олег Пустовгар.

 Напруженою залишається ситуація із кількістю  хворих на ГРВІ, їх число зростає в порівнянні з минулим тижнем, наразі переповнене дитяче відділення міської лікарні. В результаті  освітні заклади, де епідпоріг перевищив допустимі норми, змушені перейти на дистанційну форму навчання. Натомість  хворих на Covid-19  зменшується. Медики розповіли про вже укладені договори з НСЗУ щодо надання медичних послуг для населення, а також  про остаточний перехід на медичну інформаційну систему Helsi. Працюють і над реалізацією державної програми «Доступні ліки». Так, лише за перший місяць нинішнього року було виписано близько 500 рецептів.

Міський голова  наголосив на тісній співпраці керівників і медичних, і всіх інших комунальних  підприємств міської ради на активізації роботи по залученню коштів та  необхідного обладнання, а також активізацію  у підтримці наших захисників.

 Проблемні питання  та шляхи їх вирішення озвучили керівники комунальних підприємств. Про особливості роботи у своїх відділах поінформували відділи міської ради.

 Про вагомі досягнення наших педагогів на почесному конкурсі «Учитель – року 2024», спортивні змагання «Пліч-о-пліч», реалізацію проектів із залученням коштів європейських партнерів, зокрема, у міському ліцеї №5 та дошкільному закладі «Барвінок»,говорила начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту міської ради Наталія Тонконог.

 По кожному  порушеному питанню міський голова дав доручення керівникам відповідних відділів та  комунальних підприємств.

 Пресслужба Носівської міської ради

 

Переглядів:531