Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиці 50 років Перемоги в селі Володькова Дівиця

09 лютого 2024

 

 

Носівська міська рада інформує про початок проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиці 50 років Перемоги в селі Володькова Дівиця Ніжинського району Чернігівської області на вулицю Андрія Ткача, та запрошує усіх бажаючих надати свої зауваження і пропозиції.

Організатор громадського обговорення – Носівська міська рада за ініціативи депутату Носівської міської ради.

Ткач Андрій Сергійович (02.01.2001-19.02.2023) - народився і проживав у селі Володькова Дівиця. 19.02.2023 року загинув біля с. Іванівка Бахмутського району Донецької області, захищаючи суверенітет і незалежність України у російсько-українській війні.

Обговорення проводиться відповідно до Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій» затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 року        №989.

Зауваження і пропозиції подаються міській раді до 15.04.2024 одним з двох способів:

- на поштову адресу - вул.Центральна, 20, м.Носівка;

- на електронну адресу - [email protected] .

Відповідальною особою за проведення громадського обговорення є начальник відділу містобудування та архітектури виконавчого апарату міської ради Ляшко Ірина Сергіївна.

Надані пропозиції щодо перейменування вулиці будуть оприлюдненні на офіційному вебсайті Носівської міської ради за посиланням: https://nosgromada.cg.gov.ua/ до 19.04.2024 р.

 

 

Переглядів:25