На щиті: Сергій Федченко

24 лютого 2024

Сьогодні у нашій громаді День жалоби.

Хоча, 24 лютого став гірким і незворотнім у своїй трагедії  для  кожного  українця два роки  тому і вже десять- наша рідна Україна у вогні, у неймовірних втратах тисяч   людей, які просто хотіли жити у своїй державі, радіти, любити, створювати сім’ї, народжувати дітей, просто ЖИТИ!

Але  ненависний російський сусід на чолі із терористом путіним,  з хворими амбіціями диктатора вирішив за всіх нас інакше, поставивши собі за мету знищити і нашу державу, і всіх українців.

Але наш народ, наші Збройні Сили з першого дня вже ось ціле десятиріччя і два роки пекельних боїв доводить, що в нього цього не вийде!

Так, Україна пошматована, так,  частина її території тимчасово окупована, але нікому не вдасться повставити  українців на коліна.  

Найстрашніше і найболючіше у цій війні – втрачені життя людей, цивільних, військових, дорослих і дітей,яких росія вбиває щодня!

На жаль, сьогодні також наша громада прощалася із захисником, солдатом Сергієм Федченком.

Він до останнього подиху  був вірним присязі, виборював мирне життя для своїх дітей,для всіх нас.

Попрощатися із загиблим воїном-захисником зібралися носівчани по всьому маршруту руху колони шани та поховальної процесії, рідні,  колеги, побратими, представники місцевої влади.

 Важко підібрати слова втіхи мамі, якій довелося пережити свою дитину, всім, для кого загиблий був не  лише  воїном - захисником,татом, дідусем, братом, другом.

На жаль, ворожа куля обірвала його земне життя, але пам’ять про нього житиме у серцях великої кількості людей і в Києві, де він жив і працював, і в Носівці, де він знайшов свій вічний спочинок.

Поховано Героя на кладовищі по вул. Володимирська.

Вічна пам’ять та слава воїну Сергію!

Пресслужба Носівської міської ради  

 

Переглядів:937