Запрошуємо на службу за контрактом!

28 лютого 2024

4 відділ Ніжинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки продовжує відбір кандидатів на військову службу за контрактом у лавах Збройних Сил України та вступу на навчання до військових вищих навчальних закладів (ВНП ЗВО) та ВКСС.

Хто може укласти контракт на проходження військової служби в лавах ЗСУ?

- Громадяни України віком від 18 до 45 років, які мають відповідний стан фізичного здоров’я.

Що необхідно для укладання контракту або для подання заяви на вступ до ВВНЗ?

- Прийти до 4 відділу Ніжинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, мати при собі військово-обліковий документ, паспорт громадянина України, документи про освіту, пройти медичну комісію та заходи професійно-психологічного відбору. Після цього кандидат направляється до навчального центру, де проходить військову підготовку, Контракт укладається вже в обраній військовій частині.

- А студенти згідно графіку початку навчання направляються на навчання до ВВНЗ.

Хто може вступити на навчання до ВВНЗ (ВНП ЗВО) та ВКСС?

- Абітурієнти на момент вступу до ВВНЗ (ВНП ЗВО) та ВКСС виповнилося 17 років.

(На замовлення Міністерства Оборони України навчання в ВВНЗ (ВНП ЗВО) та ВКСС являється безкоштовним).

Як потрапити на навчання за кордон?

- Відбір кандидатів для проходження військової підготовки за кордоном з метою набуття вмінь та навичок ефективного ведення бойових дій на передовій здійснюється у навчальних центрах ЗСУ за рішенням кваліфікаційних комісій, з числа громадян, які бажають підписати контракт для проходження військової служби за контрактом в ЗС України.

  - Студенти після одного року навчання мають можливість навчатися за кордоном.

Громадяни України, які виявили бажання проходити військову службу за контрактом, та абітурієнти які хочуть навчатися в Військових Вищих Навчальних Закладах, більш детальну інформацію можуть отримати у

4 відділі Ніжинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки: м. Носівка, вул. Центральна,4 або за тел.:        +380677255065

Долучайся до команди професіоналів – зроби свій внесок у нашу спільну Перемогу!

Переглядів:47