Підписаний  Меморандум про співробітництво  територіальних громад: попереду  плідна співпраця

29 лютого 2024

У середу, 28 лютого делегація Носівської громади  у складі першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Наталії Рубель, начальника фінансового управління Валентини Пазухи, начальника відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності  Наталії  Малинко, головного спеціаліста організаційного відділу, діловодства і контролю Ірини Коваль відвідала    Менську міську раду.

Метою візиту  стала ініціатива  в об’єднанні зусиль    щодо розробки та реалізації спільних проектів та програм соціально-економічного розвитку, налагодження взаємодії та співпраці між громадами заради розвитку   обох громад та  обміну  досвідом роботи та  життя у цей непростий час.  

  • Ця зустріч – важливий крок на шляху до співпраці з Менською громадою, яка широко відома сучасними та якісними  напрацюваннями, досвідом. І ми вдячні, що колеги готові поділитися, готові співпрацювати у спільних проектах.- прокоментувала Наталія Рубель.

Сторони обговорили варіанти взаємовигідного співробітництва у сфері інвестиційної та міжнародної роботи, освіти, культури, соціальної сфери безпеки та ІТ, молодіжної політики.

Результатом такої зустрічі стало  підписання Меморандума про міжмуніципальне співробітництво Носівської та  Менської територіальних громад.

Носівська делегація  познайомилася з роботою  Центру культури та дозвілля молоді, Менської  публічної  бібліотеки, відділу ЦНАП, Інклюзивно-ресурсного центру, Менського центру професійного розвитку педагогічних працівників та  територіального центру соціального обслуговування.

Поїздка була змістовною, плідною і головне матиме продовження у  тісній співпраці між громадами заради кращих змін для людей.

Пресслужба Носівської міської ради

Переглядів:428