Носівщина в жалобі

04 березня 2024

Березень став для нашої громади скорботно-чорним від втрат наших захисників.
Надійшло сповіщення про смерть внаслідок невиліковної хвороби військовослужбовця Миколи Вікторовича Бутрімова.
Головний сержант Микола Бутрімов (7.09. 1984 – 4.03.2024) народився в місті Коростишів, на Житомирщині. Там він навчався у початковій школі, а потім родина переїхала на постійне місце проживання в с. Семиполки, Київської області. Тут Микола здобув загальну середню та спеціальну освіту, став студетном університету за спеціальністю «Економіка».
Втім, професійне життя чоловік пов’язав з будівництвом. Довгий час працював у приватній будівельній бригаді.
Останнім часом - у Броварах на металобазі.
Власне, він будівничим був і по життю. Щирий, добрий, відкритий, душа компанії. Найкращий чоловік для дружини, тато - для сина і донечки, гордість для батьків. Людина, яка жила для своєї родини, яка понад усе цінувала життя і своїх найдорожчих людей.
Носівчанином він став півтора десятки років тому, коли одружився і молоде подружжя зажило в Носівці, в родині дружини. Згодом, сім'я поповнилася дітками, тільки б жити та радіти, але…
На жаль, небеса забирають найкращих…
Микола Вікторович вже 17 березня 2022 року став до лав Національної Гвардії України, боронив та звільняв Чернігів, виконував бойові завдання на Сумщині, будучи головним сержантом стрілецької роти з охорони та оборони важливих державних об’єктів.
Ставши військовим, він був завжди небагатослівним, оберігав від хвилювань маму і дружину, завжди знаходячи слова підтримки, заспокоєння і впевненості, що все буде неодмінно добре, інакше -ніяк.
«В мене все добре, не переживай, бережи дітей…» - Такі слова-настанови давав дружині, зробивши її неймовірно сильною, бо ця жінка навчилася чекати на його нечасті і небагатослівні дзвінки. Не ставити зайвих запитань, а просто вірити, що все буде так, як він і казав.
Неодноразово виконуючи важливі і небезпечні завдання, Миколу Бутрімова оминула ворожа куля чи міна, але підступна невиліковна хвороба все частіше давала про себе знати. Чоловік не хотів вірити висновкам лікарів, коли опинився в медзакладі з переломом передпліччя, але його стан погіршувався. Спочатку була одна операція, після якої він ще повернувся на службу, невдовзі- наступна, хімієтерапія і кількамісячне перебування на лікуванні в Чернігівському медичному центрі сучасної онкології. Ще 3 березня його родина відвідувала, він говорив, посміхався і…попрощався, відчуваючи невідворотне.
Наступного дня, 4 березня, серце військовослужбовця, головного сержанта Миколи Бутрімова, зупинилося.
Носівська міська рада, виконавчий комітет, депутатський корпус щиро співчуває та розділяє біль непоправної втрати з дружиною Анною Василівною, дітками Артемчиком та Настунею, батьками Тамарою Антонівною, Сергієм Вікторовичем, Галиною Миколаївною, сестрою Іриною, всіма рідними і близькими, побратимами, які знали та поважали Воїна.
Він був вірним присязі, мужнім і сильним, до останнього віривши в Перемогу України і щасливе майбутнє своєї родини і всієї України.
Поховано Миколу Бутрімова буде на кладовищі по вул. Центральна (біля колишньої меблевої фабрики).
Про дату і час зустрічі та прощання з Героєм повідомимо додатково.
Вічна і світла пам’ять Воїну Миколі Бутрімову!
Пресслужба Носівської міської ради
Переглядів:78