На щиті: Микола Бутрімов

08 березня 2024

Сьогодні- другий день поспіль у нашій громаді – День жалоби.

 Біль, який не можна висловити словами, слізьми чи будь- якими емоціями. Це неможливо пережити, це неможливо забути, з цим неможливо змиритися, бо ТАК не має бути!

Не має зарано сивіти молода вдова,не в силах стримувати крик розпачу за втратою коханого, не мають  сиротами лишатися дітки,  яким в одну мить довелося пережити  втрату найдорожчої людини.

 Не має мати  стояти біля могили власної дитини, якій би ще жити і жити.

 Здається, такі прописні істини звичного людського буття, але навіть   вони стали недоступні українцям у боротьбі з ненависним ворогом, бо російський агресор відбирає і цю можливість.

Але, пам’ятаймо, як би важко нам усім не було, Україна вистоїть!

Життя переможе смерть!

В останню дорогу  сьогодні проводжали Воїна, головного сержанта Миколу Вікторовича Бутрімова.

Наш земляк  захищав Україну з перших днів повномасштабного вторгнення в лавах Національної Гвардії України. Отож і поховання відбувалося з дотриманням усіх почестей  прощання з нацгвардійцем.

 Життєвий подвиг Миколи вшановували жителі сіл Мринської та Носівської громад,по всьому руху колони шани в місті, яке стало рідним для нашого захисника на колінах з прапорами і в скорботі.

 Як боляче прийняти  втрату таких молодих людей, навчитися жити далі родині, стати на ноги  і знайти в собі сили  дружині, діточкам, батькам…

Щирі співчуття родині, світла пам’ять Миколі і вічна слава воїну-захиснику!

Головного сержанта Миколу Бутрімова поховано на кладовищі по вул. Центральна (біля  колишньої меблевої фабрики).

Пресслужба Носівської міської ради

Переглядів:975