Зі святом, творці затишку, чистоти і комфорту!

15 березня 2024

У третю неділю березня - професійне свято  відзначають    працівники житлово-комунального господарства. Люди, яким завдячуємо  комфортом  в школах, садочках, лікарні, чистотою на вулицях, в   парках.

 Часом,їхня робота непомітна, але вона важлива, бо це те, що  створює затишок, зручності для всіх жителів нашої громади щодень. Прочищені від снігу  і виметені від бруду   та освітлені  вулиці,  вивезене сміття, доглянуті клумби, вода в крані, тепло в  закладах комунальної сфери і домівках. Це все- праця комунальників.

 Щоденна, нелегка і часто невдячна. Бо до хорошого звикають швидко. Втім, бодай у професійне свято хочеться знайти слова вдячності і захоплення  нашими працівниками комунальної сфери, які щоденно працюють, аби вся громада  користувалася результатами їхньої роботи.

Власне, для цього  у колективи  іменинників у професії  напередодні свята навідалися представники міської та районної влади, аби  привітати, подякувати та вшанувати  відзнаками кращих.

 У колективі КП «Носівка-Комунальник», яке очолює Олег Пустовгар,  працює великий і дружній колектив справжніх фахівців своєї справи.

Перший заступник Носівського  міського голови Наталія Рубель та начальник загального відділу Нієинської районної ради Людмила Недолуга привітали колектив, вручивши їм почесні відзнаки.

Колектив КП «Носівські теплові мережі», яке очолює Юрій Бережняк, також отримали вітання  та  Почесні грамоти від засновника- міської ради, які вручила Наталія Рубель.

 Керівники комунальних підприємств окрім слів вдячності та вітань колективам,  також вручили низку нагород різного рівня своїм працівникам.

 Побажання у всіх було одне: здоров’я, благополуччя і миру в нашій Україні!

Пресслужба Носівської міської ради

Переглядів:507