Герої в пам’яті живуть

23 квітня 2024

Сьогодні у Володьковій  Дівиці  відбулося урочисте відкриття Алеї  Героїв, жителів Володьководівицького старостату, які віддали свої життя за волю і незалежність рідної землі у  боротьбі з ненависними російськими окупантами у 2014-2024 роках.

На відкриття зібралися рідні Героїв, працівники старостату, учні  місцевого навчального закладу та  жителі села.

 До цієї події  старанно готувалися. Працівники старостату, місцеві комунальники та активісти села провели велику роботу з наведення  ладу у визначеному місці, облаштували  клумбу, висадили  вічнозелені  деревця, квіти.

 Міська рада замовила виготовлення портретів Героїв та металеві рамки для їх кріплення.

Володьководівицький старостинський округ нашої громади втратив  чотирнадцять  своїх Героїв. Відтепер  всі їхні портрети-на Алеї .

 Аби ні жителі села, ні всі, хто буде проходити чи проїжджати повз це місце, не забували справжню ціну майбутньої Перемоги.

  Герої, на жаль, вмирають. Але вони продовжують жити не лише у пам’яті своїх найдорожчих. Вони живуть у пам’яті кожного з нас, бо наш обов’язок – дякувати і пам’ятати життєвий подвиг і  жертовність кожного, хто нині боронить наші Україну і хто приніс на вівтар нашої волі і незалежності найдорожче – своє життя!

Пресслужба Носівської міської ради

Переглядів:658