Співпраця з благодійним фондом «Рокада»  - реальна підтримка   і допомога

02 травня 2024

Комунальний заклад «Центр надання соціальних послуг» Носівської міської ради налагодив та підтримує співпрацю  з благодійною організацією «Благодійний фонд «Рокада», що є виконавчим партнером Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців,  ще з початку повномасштабного вторгнення.

Неодноразово фондом  надавалася конкретна допомога та підтримка внутрішньо-переміщених осіб, родин, які опинилися в складних життєвих обставинах.

  Нещодавно   Центр надання соціальних послуг  одержав потужну  допомогу. В переліку ліжка, матраци, подушки, ковдри, набори кухонного посуду, рушники, засоби гігієни, одяг, підгузки для дітей та дорослих, інше. Всього понад  2200 одиниць.  Все надзвичайно якісне і найголовніше - дійсно потрібне людям, які стали вимушеними переселенцями в рідній країні. Поступово все це роздається за потреби.

 Втім, співпраця з благодійною організацією   продовжується. Днями  психолог Чернігівського осередку Олександра Сердюк провела тренінг для фахівців з соціального захисту на тему "Емоційний інтелект. Комунікація з сім'ями військових".

У ході тренінгу учасники дізналися,  як спілкуватися з членами родин військових, як правильно себе поводити під час критичних та конфліктних ситуацій та надавати першу психологічну підтримку. Це перше заняття в рамках курсу. Рокада – це підтримка яку відчуваєш серцем .

 Пресслужба Носівської міської ради

 

Переглядів:171