25 квітня 2013

30 квітня – останній день подання декларації
про майновий стан і доходи

Носівське відділення Ніжинської ОДПІ нагадує , що 30 квітня – останній день подання декларації про майновий стан і доходи.
Вже більше двох місяців в Україні триває кампанія декларування. За цей час понад 300 громадян Носівського району подали декларації до податкової, та 116 з них скористалися правом на отримання податкового кредиту.
Також цим правом скористалися 2 особи, які мають іпотечні кредити. Найактивніше декларують свої доходи жителі м. Носівки.

Найбільша кількість декларантів - це громадяни, які в минулому році успадкували майно, надавали послуги з оранки городів, отримували доходи від надання різного виду послуг, отримували подарунки, отримували доходи від здачі в найм нерухомого майна, від продажу рухомого майна тощо.

Так 41 громадянин задекларував доходи від отримання спадщини, та сплатить до бюджету 129,6 тис. грн., 19 громадян, які отримали подарунки, - 40,3 тис.грн податку, 36 громадян, які отримали доходи від здачі в найм нерухомого майна, - 1,7 тис.грн..

Для зручності й поліпшення обслуговування платників податків цьогоріч запроваджено новий податковий сервіс. Декларацію про майновий стан та доходи можна надсилати електронною поштою. Завдяки цьому платники заощадять час на подання декларації та кошти на придбання бланків.

Отож, запрошуємо громадян вчасно задекларувати свої доходи. Адже, декларуючи доходи та сплачуючи податки ми робимо свій внесок у добробут та розбудову нашої держави.

Переглядів:381