20 червня 2014

З нагоди святкування Дня дільничного інспектора міліції

19 червня в приміщенні Носівського райвідділу міліції відбулися урочистості з нагоди 91-ї річниці від Дня створення служби дільничних інспекторів міліції. З професійним святом дільничних інспекторів привітали голова районної ради Красносільський А.Г, в.о. голови райдержадміністрації Онищик М.М. та перший заступник голови Носівської міської ради Перевера А.М.

З вітальним словом виступив перший заступник міського голови, наголосив на співпраці з органами внутрішніх справ, від імені депутатського корпусу побажав усім присутнім міцного здоров’я, щастя і благополуччя, подальших успіхів і досягнень у житті і роботі.

За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків та з нагоди відзначення Дня дільничного інспектора міліції Почесними грамотами міської ради нагороджено Москаленка Сергія Олександровича – начальника сектору дільничних інспекторів міліції Носівського РВ УМВС України в Чернігівській області та Сироїжка Олексія Володимировича – старшого дільничного інспектора міліції сектору дільничних інспекторів міліції Носівського РВ УМВС України в Чернігівській області.

Переглядів:288