Електронна приймальня

Шановні відвідувачі офіційного веб-сайту Носівської об’єднаної територіальної громади! Ви можете письмово звернутися до керівництва громади, з використанням мережі Інтернет, засобів електронного зв’язку (електронне звернення) за електронною адресою: e-mail: [email protected]

В електронному зверненні має бути зазначено прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання громадянина, викладено суть порушеного питання та електронну поштову адресу, на яку заявнику може бути надіслано відповідь або відомості про інші засоби зв’язку з ним. Застосування електронного цифрового підпису при надсиланні електронного звернення не вимагається.

Звернення, оформлене без дотримання зазначених вимог, повертається заявнику з відповідними роз’ясненнями не пізніше як через десять днів від дня його надходження, крім випадків, передбачених частиною першою статті 7 Закону України «Про звернення громадян».

Повiдомляємо також, що ви можете звернутись особисто з письмовим зверненням до Носівської об’єднаної територіальної громади (згідно з Законом України «Про звернення громадян») за адресою: 17100, вул. Центральна, 19, м. Носівка Чернігівської області, або ж передати його у загальний відділ виконавчого апарату громади.

Переглядів: