26 червня 2014

Проведено чергове засідання сесії Носівської міської ради

25 червня в приміщенні міської ради відбулось пленарне засідання сорок другої сесії Носівської міської ради VІ скликання, яке провів міський голова Пугач Іван Іванович. Перед початком пленарного засідання відбулись засідання депутатських комісій, на якому були розглянуті питання, які винесені на розгляд сесії міської ради.

В ході сесійного засідання депутати міської ради прийняли рішення про затвердження місцевих податків та зборів на 2015 рік, про затвердження Методики визначення мінімальної суми орендного платежу за нерухоме майно фізичних осіб на території міста на 2015 рік, про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, про затвердження технічних документацій із землеустрою для передачі їх у власність громадянам.

Також депутати міської ради прийняли рішення про затвердження складу органу приватизації державного житлового фонду, який перебуває у комунальній власності Носівської міської ради.

В роботі сесії взяли участь перший заступник міського голови, заступник з економічних і фінансових питань, члени виконавчого комітету міської ради.

Переглядів:285