27 червня 2014

ЗАПОРУКА МАЙБУТНІХ ПЕРЕМОГ

Україна переживає непоправні людські втрати. Буквально кожен день країна прощається із військовими, що загинули в боях з терористами на сході країни. Кількість загиблих військових, бійців Нацгвардії та прикордонників невблаганно зростає кожного дня.

Ця війна зачепила кожного та згуртувала всю Україну – всі ми, із завмиранням серця ловимо випуски новин, слідкуємо за розвитком АТО й переживаємо за тих, у чий дім прийшла біда.

На жаль, Міністерство оборони України не спроможне поки що забезпечити військо на 100% засобами спецзахисту. Державного фінансування і в мирний час не вистачало, а зараз - і поготів. Військові потребують всього – від бойових машин до банальних побутових речей.

Днями до Носівської міської ради звернувся носівчанин Руденко Андрій, який проходить військову службу у 2-му танковому батальйоні Першої окремої гвардійської танкової бригади з проханням допомогти з придбанням «армійських (розвантажувальних) жилетів» для земляків з його військової частини. Керівництво міської ради оперативно відреагувало на звернення, в свою чергу звернувшись до громади з закликом допомогти українському війську.

Протягом 2-х днів небайдужими носівчанами було зібрано 7 000 грн., за які було придбано 10 армійських розвантажувальних жилетів та необхідні медикаменти . І вже 26.06.2014 р. міський голова Пугач І.І. вручив спорядження військовослужбовцю. Кошти на допомогу українському війську надали: колектив Носівської міської ради, , колектив КП «Носівка - Комунальник», колективи ДНЗ №1 «Барвінок» та ДНЗ №2 «Ромашка», колектив Носівського районного центру зайнятості.

Міський голова Іван Іванович Пугач щиро вдячний землякам за небайдужість, розуміння та патріотизм.
Насправді ви вже робите велику справу, просто не усвідомлюєте цього. І без вас, кожного з вас, і того, що ви робите, – війну не виграти. Єдність – це головна запорука наших майбутніх перемог.

Переглядів:272