12 вересня 2014

Увага! Шахрай електронкою відправляє листи від імені Державної фіскальної служби

Через мережу Інтернет з електронної адреси [email protected] від імені Державної фіскальної служби України розповсюджено інформацію з пропозицією ознайомитися з документами щодо сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, що знаходяться у додатку.

Наводимо текст мовою оригіналу, який шахрай відправляє від імені ДФС:

«Здравствуйте. Напоминаем Вам о том, что согласно согласно ст. 265 НК, платить налог на недвижимое имущество, отличное от земельного участка, ежегодно обязаны физические и юридические лица, в том числе и нерезиденты, являющиеся собственниками объектов жилой недвижимости, просим Вас ознакомится с документами (приланаем к письму для ознакомления) и принять соответствующие меры. В противном случаи Вас ожидают следующие неприятности:
1. По должникам материалы передаются судебным приставам для возбуждения судопроизводства и ареста имущества
2. Судебные приставы могут наложить арест на зарплатную карту либо на пенсионную карту
3. На сумму задолженности ежедневно растет пеня».

Як повідомив начальник управління внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Чернігівській області Сергій Бойко, електронна адреса [email protected] у ДФС України не зареєстрована. Інформація, яка передається, не відповідає дійсності, а додатки містять шкідливе програмне забезпечення. Тож довірливим користувачам важливо знати про можливу небезпеку для їхньої комп’ютерної техніки.

Носівське відділення Ніжинської ОДПІ

Переглядів:267